Λάσο: «Γιουλ, Ρούντι, Ράντολφ και Ντεκ αμφίβολοι με Ζαλγκίρις»

Λάσο: «Γιουλ, Ρούντι, Ράντολφ και Ντεκ αμφίβολοι με Ζαλγκίρις»

Ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης για το ματς με τη Ζαλγκίρις (4/4, 21:00), στο οποίο θυμίζουμε ο Ολυμπιακός θέλει νίκη των Μαδριλένων.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναλύοντας το προσεχές ματς της ομάδας του με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας ανέφερε ότι οι Μερένχες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη των Μαδριλένων, αφού μια ενδεχόμενη επικράτηση των Λιθουανών θα τον στείλει εκτός πλέι οφ και το γεμάτο απουσιολόγια της ομάδας του Λάσο προκαλεί ανησυχία στον Πειραιά.

«Ο Γιουλ έχει μυϊκά προβλήματα και ο Ρούντι στον αστράγαλό του. Ο Ράντολφ φαίνεται πως είναι καλύτερα με τον τραυματισμό του στον ώμο και προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Ντεκ. Ωστόσο, αυτοί οι τέσσερις παίκτες είναι αμφίβολοι για το το ματς με τη Ζαλγκίρις.

H Ζαλγκίρις είχε μια δύσκολη αρχή στη σεζόν, γιατί έχασε πολλά ματς εντός έδρας. Όμως, ξέρει πώς να είναι ανταγωνιστική και παρέμεινε ζωντανή στο τελευταίο ματς της regular season. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά και θα παίξει σε ένα ματς ζωής ή θανάτου με εμάς.

Είναι μια απαιτητική αντίπαλος, που κάνει ροτέισιον και παίρνει ό,τι μπορεί από την άμυνά της. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι στο Κάουνας και ξέρουμε πως θα έχουμε ένα περίπλοκο αγώνα μπροστά μας», τόνισε ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η Ρεάλ δεν φαίνεται να καίγεται για το παιχνίδι κόντρα στους Λιθουανούς, την στιγμή που για τον Ολυμπιακό είναι άκρως απαραίτητη η νίκη της Ρεάλ και μία ήττα για την Αρμάνι στην Πόλη με την Έφες ή της Μπασκόνια στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Σε περίπτωση που η Μακάμπι νικήσει τη Φενέρ στην Τουρκία, οι Ερυθρόλευκοι θα χρειάζονται διπλή ήττα για Ολίμπια και Μπασκόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ