Μιλουτίνοφ: «Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι πήγε λάθος»

Μιλουτίνοφ: «Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι πήγε λάθος»

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να σκέφτονται μόνο το ματς με την Νταρουσάφακα αν και η τύχη τους στην Ευρωλίγκα κρίνεται από τις υπόλοιπες ομάδες.

Δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του ο Ολυμπιακός κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλου ενόψει του αγώνα με την τουρκική ομάδα:

Για το ματς με την Νταρουσάφακα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μας στην Euroleague για φέτος. Δεν θα είναι όλα στα χέρια μας όμως. Ελπίζω να έχουμε και τη βοήθεια των άλλων ομάδων απόψε».

Για όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες: «Νιώθουμε άσχημα. Δεν παίξαμε καλά τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν είχαμε την εικόνα του πρώτου μισού της σεζόν. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Μπορούμε να δούμε τι βρίσκεται μπροστά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τη δική του απόδοση: «Για εμένα πάντα η ομάδα είναι πρώτη. Δεν παίξαμε καλά, είμαι απογοητευμένος. Δεν ήμουν τόσο καλός, ώστε να βοηθήσω. Δεν βλέπω κάτι καλό, αν παίζω καλά αλλά η ομάδα δεν αποδίδει».

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα για το τι πήγε λάθος. Σκέφτομαι το ματς με την Νταρουσάφακα. Ίσως το κάνουμε αυτό στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ