Σούπερ νέα για τον Ολυμπιακό

Σούπερ νέα για τον Ολυμπιακό

Στα δύο από τα τρία παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό η Μπασκόνια ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αρμάνι από την Αναντολού Εφές – Όλα τα βλέμματα στη Μαδρίτη και στο ματς Ρεάλ – Ζαλγκίρις.

Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από Ρωσία και Τουρκία για τον Ολυμπιακό, καθώς τόσο η Μπασκόνια όσο και η Αρμάνι ηττήθηκαν από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η Μπασκόνια παρότι ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ηττήθηκε στη Μόσχα με 82-78, ενώ οι Ιταλοί έχασαν στην Πόλη από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν με 101-95. Μεγάλη εμφάνιση για την ΤΣΣΚΑ πραγματοποίησε ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος είχε 11 πόντους και βοήθησε την ομάδα του να κάνει την ολική ανατροπή.

Δύο αποτελέσματα που ευνοούν τους Ερυθρόλευκους στη μάχη που δίνουν για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ολη η προσοχή του Ντέιβιντ Μπλατ και των παικτών του πλέον στρέφεται στον αγώνα που διεξάγεται αυτή την ώρα στην Μαδρίτη. Εκεί όπου η μισή Ρεάλ αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα παρατάχθηκε χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ, ενώ αντίθετα ο Ράντολφ παρότι ήταν αμφίβολος, σφίγγει τα δόντια και παίζει κανονικά απέναντι στους Λιθουανούς.

Αν η ομάδα του Σάρας κερδίσει τη Ρεάλ, τότε ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αύριο ο ίδιος απέναντι στην Νταρουσάφακα. Αν κερδίσει η Ρεάλ, τότε οι Ερυθρόλευκοι με νίκη απέναντι στους Τούρκους παίρνουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ και μάλιστα ως 7οι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ