Συγκλονιστικός ο Πρίντεζης: Δάκρυσε στον πάγκο!

Συγκλονιστικός ο Πρίντεζης: Δάκρυσε στον πάγκο!

Απόλυτα ανθρώπινος ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, λύγισε στον πάγκο στα τελευταία λεπτά του αγώνα κόντρα στην Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε άδοξα, με τον πρόωρο αποκλεισμό του το βράδυ της Πέμπτης (04/04), πριν καν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο καθαρά διαδικαστικός αγώνας κόντρα στην Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ, διεξήχθη σαν… μια άτυπη υπενθύμιση στους Ερυθρόλευκους, ότι έχασαν μέσα από τα χέρια τους την πολυπόθητη πρόκριση.

Αυτή η άνετη επικράτηση κόντρα στην ομάδα από την Τουρκία, δεν προσέφερε την παραμικρή χαρά στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ και στον κόσμο (που έστω λίγος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και χειροκρότησε ιπποτικά τους Πειραιώτες).

Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έγινε φέτος, τι σημαίνει η φετινή αποτυχία, καλύτερα ίσως και από τον αρχηγό της ομάδας, είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο πολύπειρος φόργουορντ  στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δάκρυσε στον ερυθρόλευκο πάγκο, αδυνατώντας να πιστέψει πως εξελίχθηκε η φετινή σεζόν.

Συγκλονιστικές εικόνες, με τον αγαπημένο «Πρι» του κόσμου, να λυγίζει και να εκφράζει για μια ακόμα φορά τα συναισθήματά του γι αυτήν την ομάδα, σε μια χρονιά που όλα πήγαν στραβά και ίσως νιώθει ένα μερίδιο ευθύνης δικό του.

Επιπλέον, με κάθε επιφύλαξη, αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό και μοιάζει πιο δεδομένο από ποτέ άλλοτε, είναι το: τέλος της παρουσίας του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε σε σχετικό του κείμενο ο Γιώργος Κογκαλίδης, το συμβόλαιό του είναι… βαρύ κι ασήκωτο κι η προσφορά του τα δύο τελευταία χρόνια δυσανάλογη, ως εκ τούτου η συνεργασία του με τους Πειραιώτες ίσως φτάσει στο τέλος της φέτος το καλοκαίρι.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε το παιχνίδι της Παρασκευής (05/04) αυτό το άχαρο τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού ίσως ήταν και το τελευταίο ματς του Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα με την ερυθρόλευκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ