Ουίλιαμς – Γκος: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν προκριθήκαμε»

Ουίλιαμς – Γκος: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν προκριθήκαμε»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και ευχαρίστησε τον Μπλατ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο εσωτερικό του Ολυμπιακού ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος μετά τη νίκη επί της Νταρουσάφακα, στις οποίες ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι στεναχωρήθηκαν που δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

Ο Αμερικανός, πάντως, παρά την απογοήτευσή του, ευχαρίστησε τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει σε κορυφαίο επίπεδο και επισήμανε ότι θα δουλέψει σκληρά για να είναι καλύτερος στη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σαφώς και στεναχωρηθήκαμε που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στα playoffs. Ήταν ο στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Να πάρουμε τη πρόκριση στα προημιτελικά και από εκεί και πέρα να πάμε στο Final 4. Εγώ είμαι χαρούμενος που έμεινα υγιής και μου έδωσαν την δυνατότητα να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

Για τη νέα σεζόν: «Θα έχω μια καλή offseason ώστε να είμαι έτοιμος για του χρόνου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ