Σοβαρές αιχμές Μπλατ για το ρόστερ και το «βάθος» του!

Σοβαρές αιχμές Μπλατ για το ρόστερ και το «βάθος» του!

Ο προπονητή του Ολυμπιακού τόνισε μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ευρωλίγκα, ότι το ρόστερ δεν βοήθησε για να καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη την φετινή Ευρωλίγκα, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μετά το ματς με την Νταρουσάφακα, ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στο ρόστερ του και το γεγονός πως η ομάδα του είχε την τύχη στα χέρια της και αυτή φταίει που δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Μια τοποθέτηση που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, καθώς είναι γνωστό ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που, παρά τις συνεχείς προτροπές από τη διοίκηση της ΚΑΕ για ενίσχυση, επέλεξε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες του δυναμικού. Ενώ είναι γνωστό πως ήταν εκείνος που έκανε το απόλυτο κουμάντο στις μεταγραφές!

Ο προπονητής των Πειραιωτών αποκάλυψε αρχικά για το πώς προετοίμασε τους παίκτες του: «Προσπάθησα να τους περάσω το μήνυμα να αγωνιστούν για αυτό που αγαπούν. Έπρεπε να παλέψουν για αυτό το άθλημα που αγαπούν».

Και κατέληξε αναφορικά με το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό: «Είναι πάνω από ένα σημείο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε την κατάσταση στα χέρια μας, αλλά δεν προσέξαμε και βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο. Από άποψη ρόστερ, ίσως να έπρεπε να χτίσουμε την ομάδα με λίγο μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Αλλά και οι Εθνικές ομάδες μας πλήγωσαν αρκετά. Είναι και άλλα πράγματα που δεν θα ήθελα να πω τώρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ