ΛεΝτέι: «Εκλαψα, πάλεψα και έκανα ό,τι μπορούσα για να πετύχουμε»

ΛεΝτέι: «Εκλαψα, πάλεψα και έκανα ό,τι μπορούσα για να πετύχουμε»

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, τόνισε ότι προσπάθησε πολύ την φετινή χρονιά χωρίς αυτό να είναι αρκετό για να προκριθεί η ομάδα του στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός από τις 5 Απριλίου είναι εκτός στόχων και όπως είναι λογικό υπάρχει κατήφεια στις τάξεις της ομάδας για τη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ο Ζακ ΛεΝτέι, ρούκι στην διοργάνωση, πραγματοποίησε μία μεστή σεζόν, χωρίς βέβαια να μπορεί να αποτρέψει το… κακό.

Με το τέλος του ματς  με την Νταρουσάφακα μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε ότι: «Σίγουρα δεν ήταν ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσουμε, αλλά είναι ο πρώτος χρόνος μου στη Euroleague. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται. Έχω μείνει άφωνος, δεν έχω λόγια να πω για αυτό που συνέβη. Για πρώτη φορά παίζω για ένα τέτοιο κλαμπ από το οποίο έχουν περάσει τόσοι θρύλοι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω όσα περισσότερα γίνεται».

Αναφορικά με το αν είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι μας περιμένει στο μέλλον, αλλά θέλω να είμαι πιστός στον σύλλογο και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου» ενώ για τη δική του απόδοση υποστήριξε: «Χάσαμε από διάφορες ομάδες, για διαφορετικούς λόγους. Προσπάθησα να δώσω τα πάντα, έκλαψα, πάλεψα και έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να πετύχουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ