Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ξεχάσουμε το Game 1»

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ξεχάσουμε το Game 1»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε για το δεύτερο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Ζαλγκίρις, τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να είναι προετοιμασμένη και να ξεχάσει το πρώτο ματς.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ με την Ζαλγκίρις Κάουνας (20:45) τονίζοντας ότι η Φενέρμπαχτσε πρέπει να ξεχάσει το Game 1 με τους Λιθουανούς.

Ο προπονητής της τούρκικης ομάδας τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι για το δεύτερο ματς και να είναι συγκεντρωμένοι ώστε η Φενέρ να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

«Είναι ώρα πλέι οφ και είναι απλό να καταλάβουμε ότι χρειάζεται να ξεχάσουμε οτιδήποτε σχετικά με το πρώτο παιχνίδι για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το Game 2. Όσα σκεφτήκαμε για την Ζαλγκίρις πριν τον πρώτο αγώνα δεν αλλάζουν.

Έχουν ποιότητα και χαρακτήρα και είμαι σίγουρος ότι θα θέλουν να δείξουν σε καθένα τι έχουν μέσα τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ξεχάσουμε το Game 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ