Λάσο: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι»

Λάσο: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε ότι το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ήδη προηγείται με 1-0 και ο Πάμπλο Λάσο θεωρεί πως το συγκεκριμένο ματς είναι το πιο σημαντικό των πλέι οφ.

Ο προπονητής των Μαδριλένων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αύριο έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι όπου πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αλλά βλέπω ότι είναι όλοι καλά. Ο κόσμος είναι κομμάτι της επιτυχίας χθες, όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, μας έδωσαν ώθηση, αλλά αύριο τους θέλουμε περισσότερο. Θα είναι πιο σημαντικό παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αυτή, ήταν ένα πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, είχαμε την αίσθηση πως ήταν ένα παιχνίδι ισορροπιών και ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να παλεύει και είχε τις στιγμές του στο παιχνίδι. Είχε προβάδισμα έξι πόντων, αλλά αντιδράσαμε καλά.

Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιους τομείς στο παιχνίδι μας, κάναμε καλά κάποια πράγματα, κάποια άλλα ήταν σχετικά καλά και κάποια άλλα ήταν άσχημα. Και αυτά είναι που θέλουμε να κάνουμε καλύτερα, όπως τα ριμπάουντ, η άμυνα στο ένας εναντίον ενός, ο ρυθμός και τα καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Είναι κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Εν συνεχεία, ο προπονητής της Ρεάλ στάθηκε στην άμυνα πάνω στον Νικ Καλάθη. «Η άμυνα στον Καλάθη είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, καθώς δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε με άλλον παίκτη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε μέσα από την ομάδα. Ο Καλάθης παράγει πολλά στο παιχνίδι της ομάδας του. Πόντους, ασίστ και ριμπάουντ. Κάναμε λάθη στο μαρκάρισμά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ