Δεν «σταυρώνει» διπλό με Πουκλ ο Παναθηναϊκός

Δεν «σταυρώνει» διπλό με Πουκλ ο Παναθηναϊκός

Ο ορισμός του Σάσα Πουκλ στο Game 2 του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη κάνει αρκετά δυσοίωνα τα πράγματα για το «τριφύλλι», καθώς με τον Σλοβένο οι «πράσινοι» έχουν χάσει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, με τους Μερένχες να επικρατούν με 75-72, κάνοντας το πρώτο βήμα προς το Final Four της Βιτώρια.

Πλέον οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στο Game 2 της σειράς με τους Μαδριλένους, όμως λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση οι οιωνοί δεν είναι υπέρ τους.

Και αυτό γιατί ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σάσα Πουκλ, για τον οποίο το «τριφύλλι» έχει εκφράσει έντονα παράπονα στο παρελθόν.

Αυτή μάλιστα θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Σλοβένος θα διευθύνει αγώνα των «πρασίνων» στη φετινή Euroleague, ενώ στη μοναδική αναμέτρηση που σφύριξε τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ηττήθηκε με 78-62 από την Αναντολού Εφές.

Συνολικά, ο Πουκλ έχει διαιτητεύσει 17 αγώνες του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν κερδίσει μόλις τρεις φορές, ενώ έχουν χάσει όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με ρεκόρ 0/9.

Όσον αφορά τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, το «τριφύλλι»μετράει επίσης αρνητικό ποσοστό με 2/12 νίκες κόντρα σε Μπασκόνια και Νταρουσάφακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ