Μεγάλο το χάσμα μεταξύ Τάιους και Μακάμπι

Μεγάλο το χάσμα μεταξύ Τάιους και Μακάμπι

Μετά από δύο σεζόν, ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ σέντερ και η Μακάμπι είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο Άλεξ Τάιους είναι ένας από τους πιο έμπειρους Αμερικανούς τις Euroleague. Αγωνίζεται για 7 σερί σεζόν στη διοργάνωση και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων μπλοκέρ της Λίγκας.

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την οποία αγωνίζεται για 4η σεζόν. Δεύτερη σερί μετά τη διετία 2013-2015. Το συμβόλαιο του Τάιους λήγει και όπως είναι λογικό η ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου θέλει να τον κρατήσει, προτείνοντάς του μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 800.000 ευρώ.

Ο Αμερικανός όμως κοστολογεί τις υπηρεσίες του πολύ υψηλότερα ζητώντας διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που να φτάνουν τα 2.5 εκατ. ευρώ. Ποσό απλησίαστο βάσει της πρώτης προσφοράς της Ομάδας του Λαού.

Κάπως έτσι ένας εξαιρετικός σέντερ με κύρια χαρακτηριστικά την αθλητικότητα και όντας κλασικός rim protector, αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να μείνει ελεύθερος, με τις ομάδες της Λίγκας σίγουρα να μην μένουν ασυγκίνητες. Πόσες από αυτές όμως έχουν το πορτοφόλι για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του 31χρονου;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ