Μπασκόνια: Νοκ-άουτ ο Τζάνινγκ!

Μπασκόνια: Νοκ-άουτ ο Τζάνινγκ!

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ από την αποψινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μπασκόνια στο αποψινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ (21:30) για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, καθώς ο Τζάνινγκ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ από την τέταρτη αναμέτρηση με τη ρώσικη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι στο τρίτο παιχνίδι με την «ομάδα του στρατού» και σύμφωνα με την ανακοίνωση της βάσκικης ομάδας θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές ημέρες.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, λοιπόν, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ματ Τζάνινγκ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι Ρώσοι προηγούνται με 2-1 στη σειρά και σε περίπτωση που κερδίσουν απόψε θα σφραγίσουν το εισιτήριό τους για την τελική 4άδα. Αν κερδίσουν οι Βάσκοι, θα υπάρξει και πέμπτο ματς στη Μόσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ