Σε Final 4 για πέμπτη σερί χρονιά ο Ιτούδης!

Σε Final 4 για πέμπτη σερί χρονιά ο Ιτούδης!

Η ΤΣΣΚΑ απέκλεισε την Μπασκόνια και ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρεθεί για πέμπτη σερί χρονιά στο Final 4, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην έδρα της Μπασκόνια και με 3-1 προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι Ισπανοί μπορεί να πήραν το δεύτερο ματς της σειράς και να ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά η ομάδα της Μόσχας απάντησε με το ίδιο νόμισμα και με δύο σερί μπρέικ πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα βρεθεί για πέμπτη σερί χρονιά στο Final 4, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Από τη σεζόν 2014-2015, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ρωσικής ομάδας, βρίσκεται κάθε χρόνο στην τελική φάση!

Ωστόσο, μόνο μία φορά έχει καταφέρει να κατακτήσει την κούπα. Ηταν τη σεζόν 2015-16, όταν οδήγησε την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τη φετινή σεζόν στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην Βιτόρια. Υπενθυμίζουμε ότι στον ημιτελική η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ