Ντε Κολό: «Δεν ασχολούμαι με το ενδιαφέρον της Ρεάλ»

Ντε Κολό: «Δεν ασχολούμαι με το ενδιαφέρον της Ρεάλ»

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του, τονίζοντας πως δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο Νάντο Ντε Κολό φέρεται να είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη χρονιά, με τη βασίλισσα να είναι έτοιμη να προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Γάλλο γκαρντ.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις που παραχώρησε στο tass.ru ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολεί το ενδιαφέρον της βασίλισσας και ότι είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γάλλος γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων πως στοχεύει να κατακτήσει τόσο την Ευρωλίγκα αλλά και τη VTB League με τη ρωσική ομάδα και ότι ο Αντρέι Βατούτιν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν ασχολούμαι με αυτά που λένε περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε ο Αντρέι Βατούτιν μπορεί να… κοιμηθεί ήσυχος. Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για αυτά που ακούς από τους δημοσιογράφους, τότε θα χάσεις τον ύπνο σου. Αλλά, γενικά δεν διαβάζω τι λέει ο Τύπος. Δεν είναι συνήθως αλήθεια αυτά που γράφονται. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και τη VTB League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ