Ιτούδης: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το συμβόλαιό μου αυτή την στιγμή»

Ιτούδης: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το συμβόλαιό μου αυτή την στιγμή»

O Δημήτρης Ιτούδης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως αυτό το γεγονός δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ετοιμάζεται να οδηγήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα ακόμα Final Four, εκεί που θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού λήγει το προσεχές καλοκαίρι ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί καθόλου αυτήν την χρονική στιγμή, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στον Τύπο της Ρωσίας.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της ρώσικης ομάδας στο «tass.ru»:

Για το μέλλον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Δεν σκέφτομαι καθόλου το συμβόλαιό μου αυτή την στιγμή. Δεν με απασχολεί καν το συγκεκριμένο θέμα. Η ομάδα έχει προσδοκίες από εμάς, τις κατανοούμε, κατανοούμε την κατάσταση και θέλουμε να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας»

Για το Final Four της Euroleague: «Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τη σεβόμαστε, γιατί η Ρεάλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μπορεί να τους νικήσαμε δύο φορές φέτος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Ρεάλ, τόσο τα δυνατά της σημεία, όσο και τις αδυναμίες της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ