«Το ψάχνει για Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

«Το ψάχνει για Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, οι Ρώσοι κοιτούν ζεστά την περίπτωση του Σέρβου σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, κάνοντας μάλιστα και ανεπίσημη επαφή για να μάθουν τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο Νίκολα Μιλουτινοφ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, με τον Σέρβο σέντερ να είναι σημείο αναφοράς για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ και ουσιαστικά να κουβαλάει στην πλάτη του τους Ερυθρολεύκους σε όλη την διοργάνωση.

Ο «Μίλου» είναι σε ανοιχτή γραμμή με Σαν Αντόνιο, με τους Σπερς πάντως ακόμα να μην είναι σίγουροι εάν θα κινηθούν το καλοκαίρι για να τον εντάξουν στην ομάδα τους.

Δεν είναι μόνο το ΝΒΑ που έχει στρέψει επάνω του την προσοχή του. Είναι και η Ευρώπη αφού πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.Σύμφωνα με δημοσίευμα λοιπόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει τον Μιλουτινοφ, έχοντας μάλιστα κάνει και επαφή με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ιστοσελίδα basketballsphere.com: «ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν και κάτοχος δύο βραβείων MVP στην φετινή Euroleague, έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του, το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη.

Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ, παρά το γεγονός πως ο παίκτης δεσμεύεται με ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ανεπίσημα έχει προσεγγίσει τους «ερυθρόλευκους», ώστε να μάθει τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται, για να κάνει τον Σέρβο άσο, κάτοικο Μόσχας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ