Λάσο: «Δεν χρειάζεται να χτυπήσω τον Καμπάτσο στον κ…ο για να του δώσω κίνητρο»

Λάσο: «Δεν χρειάζεται να χτυπήσω τον Καμπάτσο στον κ…ο για να του δώσω κίνητρο»

Ο Πάμπλο Λάσο ερωτηθείς για το κίνητρο των παικτών του στο Final 4 απάντησε με μια φοβερή ατάκα

Ο Βάσκος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στο περιθώριο της media day λίγο πριν από το τζάμπολ του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το κίνητρο της Βασίλισσας που θέλει να κατακτήσει το back2back και να γίνει μόλις η τρίτη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague έπειτα από τη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό που το καταφέρνει!

Ο έμπειρος κόουτς έδωσε μια άκρως… γλαφυρή απάντηση για να τονίσει το πόσο πεινασμένοι είναι άπαντες στη Μαδρίτη για την κούπα.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Δεν χρειάζεται να βάλω κανένα… τσίλι στον κ@@ο του Καμπάτσο και των άλλων παικτών για να τους πω ‘τώρα πρέπει να παίξετε στο μέγιστο’. Όλοι το κάνουν από την αρχή της σεζόν, ειδάλλως δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Είμαστε σε ένα Final Four και το κίνητρο είναι τεράστιο, δεν έχει σημασία που το πήραμε πέρσι. Το θέλουμε και φέτος».

Όσο για τον ημιτελικό της Παρασκευής; «Χάσαμε δύο φορές από την ΤΣΣΚΑ στην κανονική περίοδο, παρότι είχαμε φτάσει κοντά στη νίκη και στα δύο ματς. Είναι μια ομάδα που έχει τρεις από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στο πικ εν ρολ, τον Ροντρίγκεθ, τον Ντε Κολό και τον Χίγκινς. Εύχομαι αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ