Χάινς: «Δεν νομίζω ότι θα ψηλώσω μέσα στη νύχτα»

Χάινς: «Δεν νομίζω ότι θα ψηλώσω μέσα στη νύχτα»

Αποφασιστικότητα θα πρέπει να δείξουν άπαντες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος αστειεύτηκε όσον αφορά το ύψος του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τίθεται αντιμέτωπη στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κάιλ Χάινς στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε πως άπαντες στο στρατόπεδο της ρώσικης ομάδας θα πρέπει να δείξουν αποφασιστικότητα σε ενόψει αυτής της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ο Αμερικανός σέντερ αστειεύτηκε όσον αφορά το ύψος του, τονίζοντας ότι δεν θα μπορέσει να πάρει πόντους μέσα στην νύχτα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Αρχικά τόνισε: «Όλοι εδώ παλεύουμε για αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε σε Final Four. Η ένταση που έχεις και η αγάπη για το μπάσκετ όλο και μεγαλώνει σε ένα Final Four. Ο κόουτς μίλησε για αποφασιστικότητα. Όλοι έχουμε κάνει τις θυσίες μας για να είμαστε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

Για τους αντίπαλους ψηλούς στην Euroleague: «Δεν νομίζω να πάρω πόντους μέσα στη νύχτα. Όλη μου τη ζωή είχα αυτό το ύψος. Δεν θα αλλάξω κάτι θα πάω με την ίδια προσέγγιση, ό,τι κι αν γίνει στον ημιτελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ