Ιτούδης: «Είχαμε τεράστια πίστη – Εξαιρετική ομάδα η Εφές»

Ιτούδης: «Είχαμε τεράστια πίστη – Εξαιρετική ομάδα η Εφές»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε τη μεγάλη πρόκριση της ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Euroleague και έπλεξε το εγκώμιο της προσεχούς της αντιπάλου Αναντολού Εφές.

Η ΤΣΣΚΑ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 14 πόντους κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, όμως χάρη στον Νάντο Ντε Κολό (23π.) και τον Σέρχιο (23π.) πέτυχε μεγάλη ανατροπή (95-90) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές την Κυριακή (19/5, 21:30)

Μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού ο Έλληνας τεχνικός της ρωσικής Αρκούδας Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στους Μαδριλένους, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Αταμάν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθω ωραία. Συνεχίσαμε να το πιστεύουμε σε όλο το ματς. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο, αλλά το πιστεύαμε. Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε μια εξαιρετικά επιθετικά ομάδα σε 10-12 πόντους στο φινάλε. Ήταν μια απίστευτη επιστροφή των παικτών μου, συγχαρητήρια.

Το πιστέψαμε. Είχαμε τεράστια πίστη. Τα έχουμε καταφέρει ξανά. Έχουμε μια σπουδαία αντίπαλο μπροστά μας, που κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Είδα ένα μέρος του ημιτελικού της Εφές. Θα το δω και θα το αναλύσω με το επιτελείο μου. Η Εφές είναι εξαιρετική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ