Ψάχνει το δύο στα δύο ο Ιτούδης

Ψάχνει το δύο στα δύο ο Ιτούδης

Ο Ελληνας προπονητής θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό ως προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλει να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο του στη ρωσική ομάδα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το θρίλερ με την Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Ιτούδης πηγαίνει σε τελικό Ευρωλίγκας όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο της μοσχοβίτικης ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τεχνικός είναι προπονητής στο ρώσικο σύλλογο από τη σεζόν 2014-15 και έχει βρεθεί πέντε φορές σε Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από αυτές τις πέντε φορές, τις τρεις αποκλείστηκε στα ημιτελικά, ενώ μια φορά πέρασε στον μεγάλο τελικό και σήκωσε την κούπα της Ευρωλίγκας. Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε στον τελικό το 2016 και εκεί επικράτησε της Φενερμπαχτσέ.

Οι παίκτες του Ελληνα τεχνικού είχαν κερδίσει με 101-96 την τουρκική ομάδα και είχαν ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν μπροστά τους. Το ίδιο… έργο θέλει να δει και αυτή τη φορά ο Ιτούδης, με την ΤΣΣΚΑ να αντιμετωπίζει και πάλι τούρκικη ομάδα. Μόνο που την Κυριακή δεν θα είναι απέναντι στους Μοσχοβίτες η Φενέρ, αλλά η Εφές του Εργκίν Αταμάν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ