Ίβκοβιτς: «Η Εφές παίζει καλύτερα από οποιονδήποτε, πιο έμπειρη η ΤΣΣΚΑ»

Ίβκοβιτς: «Η Εφές παίζει καλύτερα από οποιονδήποτε, πιο έμπειρη η ΤΣΣΚΑ»

Το δικό του σχόλιο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague έκανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος υποστήριξε ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο διαφορετικές ομάδες.

Τα μέχρι στιγμής δρώμενα του Final Four σχολίασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

Ο θρύλος της διοργάνωσης σχολίασε στους δυο ημιτελικούς, τονίζοντας ότι η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της, ενώ η Εφές τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζε η Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, ο Ίβκοβιτς αναφέρθηκε και στον τελικό της Euroleague, υποστηρίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό ανάμεσα σε δυο διαφορετικές ομάδες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τους δυο ημιτελικούς: «Όπως πάντα ο κόσμος λέει πως όλες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες να πάρουν τη Euroleague. Αλλά τακτικά υπήρχαν εκπλήξεις στους ημιτελικούς. Η ΤΣΣΚΑ χρησιμοποίησε την εμπειρία της στα τελευταία λεπτά για να νικήσει τη Ρεάλ και μετά από αυτό έλεγξε το ματς.

Από την άλλη η Φενέρ είχε πολλούς τραυματισμούς. Είναι μια έμπειρη ομάδα με πολλές συμμετοχές σε Final 4 και έναν τίτλο. Αλλά η Εφές άξιζε τη νίκη και ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα. Παίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε»

Για τον τελικό: «Αν η ερώτηση είναι ποιος θα νικήσει τον τελικό, έχουμε 2 διαφορετικές ομάδες. Η Εφές είναι στον τελικό για πρώτη φορα και μετά από πολλά χρόνια σε Final 4. Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο έμπειρη, έχει κάνει καλες αλλαγές στο ρόστερ και παίζουν καλά.

Η Εφές έχει την καλύτερη συνοχή στα γκαρντ που είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο μπάσκετ. Νομίζω πως θα είναι ένα κλειστό ματς ανάμεσα σε πολύ διαφορετικές ομάδες. Δεν μπορώ να πω ποιος είναι φαβορί.

Θα είναι κλειστό ματς όπου η αμυντική φιλοσοφια της ΤΣΣΚΑ και οι αλλαγές με τον Χάινς μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι αστέρες της δείχνουν κουρασμένοι αλλά είδαμε τι συμβαίνει στον ημιτελικό. Η Ρεάλ έδειχνε να έχει τον έλεγχο του ματς, αλλά έδωσε την ευκαιρία στην ΤΣΣΚΑ και πήρε το ματς στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ