΄Έρικ Γκριν: Σοβαρός τραυματισμός στο πόδι

΄Έρικ Γκριν: Σοβαρός τραυματισμός στο πόδι

Λίγο πριν το φινάλε του μικρού τελικού με τη Ρεάλ, ο Ερικ Γκριν τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο. Πιθανότητα έχει υποστεί «ζημιά» στον αστράγαλο.

«Ξινή» θα βγει στον Ερικ Γκριν η συμμετοχή του στο Final-4 της Βιτόρια. Κι αυτό καθώς όχι μόνο διότι η Φενέρμπαχτσε τερμάτισε στην 4η θέση, αλλά κυρίως επειδή ο ίδιος φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Με 3:16 για τη λήξη του μικρού τελικού με τη Ρεάλ, ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε με φορείο αφού δεν μπορούσε να πατήσει καθόλου το πόδι του!

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί ήταν στην επίθεση, με τον Γιούστα να σημειώνει καλάθι, και τον Γκριν να κάνει πίσω βήματα για να αμυνθεί. Τελικά η κίνησή αυτή επέφερε τραυματισμό στον αστράγαλο για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά σοβαρός.

Ο Γκριν έδειχνε να πονά πολύ με το ιατρικό επιτελείο να πέφτει… πάνω του και τελικά να αποχωρεί με φορείο μέσα σε θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα έπιασε απευθείας τον αχίλλειο του και έδειξε πως πονάει πολύ, φέρνοντας τον πανικό στους ανθρώπους της Φενέρ. Κι αυτό καθώς ακολουθούν σημαντικοί αγώνες για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Ακόμη βεβαίως δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον τραυματισμό του, κάτι που θα γίνει μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

https://twitter.com/TrendBasket/status/1130159813848195072

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ