Στον Κλάιμπερν το βραβείο του MVP του Final 4 (pic)

Στον Κλάιμπερν το βραβείο του MVP του Final 4 (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν εξαιρετικός τόσο στον ημιτελικό με την Ρεάλ όσο και στον τελικό με την Εφές και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP του Final 4.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας και κατέκτησε το 8ο ευρωπαϊκό στην ιστορία της.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 91-83 της μαχητικής Αναντολού Εφές και πρόσθεσε μία ακόμα κούπα στην πλούσια τροπαιοθήκη της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη ρώσικη ομάδα στον δρόμο για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας ήταν ο Ουίλ Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός ήταν εξαιρετικός τόσο στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στον μεγάλο τελικό με την Αναντολού Εφές.

Ο σούπερ σταρ της ΤΣΚΚΑ έκανε σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνες και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP του Final 4. Συγκεκριμένα, στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε 18 πόντους με 2/6 δίποντα, 3/4, 5/8 βολές, 5 ριμπάουνττ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, ενώ στον τελικό είχε 20 πόντους με 2/6 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ…

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ