Βατούτιν: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Βατούτιν: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, αναφέρθηκε στο δύσκολο καλοκαίρι που θα έχουν οι Ρώσοι όσον αφορά τις ανανεώσεις των παικτών.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα απέναντι στην Αναντολού Εφές και να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την ευρωπαϊκή της πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ στην «Γηραιά ήπειρο», με την ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, να στρέφεται στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο 45χρονος μίλησε για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και για το αν θα τους ανανεώσει η «ρωσική αρκούδα», αναφέροντας πως αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι του συλλόγου, αλλά και στην διάθεση που θα έχουν οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν:

«Φυσικά και θέλουμε η ΤΣΣΚΑ να παραμείνει όσο ανταγωνιστική γίνεται. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι παίκτες που πήραν την Ευρωλίγκα δεν είναι πλέον πιο φθηνοί. Σίγουρα και οι αντίπαλοί μας δεν έχουν χάσει την επιθυμία τους να πάρουν την Ευρωλίγκα.

Η ομάδα θα έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι. Πολλά θα εξαρτηθούν όχι μόνο από την επιθυμία της ΤΣΣΚΑ, αλλά και των παικτών. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα παραμείνει. Κάτι θα γίνει, αλλά όλα θα γίνουν γνωστά το καλοκαίρι.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις φήμες που θέλουν τον Νάντο Ντε Κολό να αποχωρεί. Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των ηγετών της ομάδας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Όποιος υπογράψει, θα τον ανακοινώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ