«Αυτές είναι οι επικρατέστερες ομάδες για τις wild cards της Euroleague» (pic)

«Αυτές είναι οι επικρατέστερες ομάδες για τις wild cards της Euroleague» (pic)

Οι διοργανωτές της Euroleague δεν έχουν αποφασίσει τις ομάδες που θα πάρουν τις wild cards για την διοργάνωση της νέας σεζόν, με κάποια από τα φαβορί να γίνονται γνωστά.

Η έναρξη της νέας Euroleague μπορεί να αργεί ακόμα, ωστόσο οι διοργανωτές ήδη επεξεργάζονται τις ομάδες που θα πρέπει να λάβουν τις wild cards τη νέα αγωνιστική περίοδο για να πα΄ρουν κανονικά μέρος.

Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, το φαβορί για να αποκτήσει την wild card είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου, χωρίς όμως ο σύλλογος από την Σερβία να είναι μόνος του στην συγκεκριμένη κούρσα.

Οι άλλες ομάδες που έχουν πολλές πιθανότητες, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, είναι η Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), η Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία), η Ούνικς Καζάν (Ρωσία), η Ζενίτ (Ρωσία), η Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία),(αν δεν προκριθεί μέσω του γερμανικού πρωταθλήματος) και η Νταρουσάφακα (Τουρκία).

Πλέον αναμένουμε την απόφαση που θα πάρει η διοίκηση της κορυφαίας διασυλλογικής μπασκετικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η οποία θα ολοκληρώσει το παζλ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Euroleague.

https://twitter.com/Urbodo/status/1134056829703663616

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ