Παρακολουθεί την «υπόθεση ΛεΝτέι» η Ζαλγκίρις

Παρακολουθεί την «υπόθεση ΛεΝτέι» η Ζαλγκίρις

Ο Ζακ ΛεΝτέι μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αλλά το μέλλον του δεν είναι ακόμα βέβαιο με την Ζαλγκίρις να παρακολουθεί… διακριτικά τις εξελίξεις.

Ο Ζακ ΛεΝτέι, είχε μια συμπαθητική πρώτη χρονιά με τον Ολυμπιακό. Μια χρονιά που ξεκίνησε μουδιασμένα για τον Αμερικανό φόργουορντ, συνεχίστηκε κάνοντας το μεγάλο «μπαμ» στην απόδοσή του και ολοκληρώθηκε χαμένη στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας.

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ δραστήριο για τους ερυθρόλευκους με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν και άλλους να έρχονται στην ομάδα. Ο ΛεΝτέι είναι από τους παίκτες που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα.

Ωστόσο είναι στο χέρι του Μπλατ αν θα παραμείνει ή όχι μιας και υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών που αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη μέχρι τις 10 Ιουλίου, καταβάλλοντάς του ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Αν αυτό τελικά συμβεί, σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, η Ζαλγκίρις Κάουνας που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ΛεΝτέι θα κινηθεί άμεσα για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ