Ανακοίνωσε τον Γουόλτερς η Μακάμπι (pics & vid)

Ανακοίνωσε τον Γουόλτερς η Μακάμπι (pics & vid)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς από την Ζαλγκίρις Κάουνας, για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον παίκτη να παραμένει στην Euroleague.

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ισραηλινούς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την απόκτηση του 28χρονου γκαρντ τονίζοντας πως ο Αμερικανός θα βοηθήσει και στις δύο πλευρές του παρκέ, επισημναίνοντας πως πολλές ομάδες τον ήθελαν με την Μακάμπι όμως να τις κερδίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ο Γουόλτερς μπορεί να μας δώσει δύναμη και να μας βοηθήσει τόσο στην άμυνα, όσο και στο σκοράρισμα. Παρότι πολλές ομάδες τον ήθελαν, η Μακάμπι κατάφερε να αποκτήσει έναν καλό παίκτη για να τον προσθέσει σε ένα εξαιρετικό σύνολο».

Με τη σειρά του, τα πρώτα του λόγια ως παίκτης της Μακάμπι έκανε ο Νέιτ Γουόλτερς ο οποίος ανέφερε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί, ότι έχει ακούσει τα καλύτερα για τον σύλλογο και πως οι φίλαθλκοι των ισραηλινών είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονώ να παίξω στη Μακάμπι. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για την ομάδα και τον οργανισμό συνολικά. Η Μακάμπι έχει από τους καλύτερους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Ξέρω ότι θα έχουμε μια συναρπαστική χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

https://twitter.com/MaccabitlvBC/status/1142691696385376256

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ