«Στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρχι Ροντρίγκεθ»

«Στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρχι Ροντρίγκεθ»

Έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Σέρχι Ροντρίγκεθ φαίνεται πως δείχνει η Αρμάνι Μιλάνο όπως γράφουν στα ιταλικά ΜΜΕ.

Στην Αρμάνι Μιλάνο όλοι είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους την κακή φετινή σεζόν και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό να βρεθούν ξανά στο προσκήνιο τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη.

Για να το πετύχουν αυτό ήδη έχουν προσλάβει τον έμπειρο τεχνικό, Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά ψάχνοντας παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ και να γίνει ανταγωνιστική η ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που έχει δείξε έντονο ενδιαφέρον, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, είναι και ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέρχι Ροντρίγκεθ, το μέλλον του οποίου μοιάζει αβέβαιο στην ρωσική ομάδα, αφού όπως είχε γίνει γνωστό ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα παραμείνει ή όχι υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε οι Ιταλοί θα προσθέσουν στην ομάδα τους έναν εξαιρετικό παίκτη που μπορεί να σκοράρει και να πασάρει, ανεβάζοντας σε μεγάλο βαθμό επίπεδο το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ