Ολυμπιακός : Με το μυαλό στην Ευρωλίγκα και όχι στα… δικαστήρια

Ολυμπιακός : Με το μυαλό στην Ευρωλίγκα και όχι στα… δικαστήρια

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους την ενίσχυση της ομάδας ανεξάρτητα από το που θα παίζουν την επόμενη σεζόν και αφήνουν στην άκρη το ΑΣΕΑΔ και όσα υποβαθμίζουν το ελληνικό μπάσκετ.

Για κάποιους ήταν… σοκ, για κάποιους άλλους εξέλιξη που δεν τους προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία. Η δεύτερη περίπτωση είναι ο Ολυμπιακός και εννοείται πως αναφερόμαστε στις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ και την απόρριψη των προσφυγών της ομάδας του Πειραιά.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους. Εξάλλου και να δικαιωνόντουσαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών η στάση τους θα ήταν ίδια και στην ΕΟΚ και στην ΚΕΔ και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην Α2; Ναι εκεί υπό τις παρούσες συνθήκες και με τον δικό του τρόπο (διαφορετικό ρόστερ με παιδιά από την Ακαδημία και άλλον προπονητή). Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως η νομιμότητα παραμένει κύριο μέλημα, ενώ δεν τίθεται θέμα αγοράς κάποιου ΑΦΜ, κίνηση που είναι και της… μόδας την τελευταία περίοδο στο ελληνικό μπάσκετ.

Σκοπός της ομάδας είναι η ενίσχυσή της στην Ευρωλίγκα και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό ρόστερ τη νέα σεζόν, με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο τιμόνι. Μπορεί να φαίνεται πως υπάρχει καθυστέρηση στην δόμηση της, όμως ήδη οι απαραίτητες κινήσεις έχουν γίνει και το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές.

Το μόνο σίγουρο λοιπον είναι ότι αυτήν την στιγμή πορεύεται έχοντας το μυαλό της μονάχα την Ευρωλίγκα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι και απίθανο να προχωρήσει σε απόκτηση παραπάνω ξένων από ότι περιμένει κανείς και να μην.. τηρήσει τον καθιερωμένο αριθμό των έξι. Να πάει δηλαδή για παραπάνω μη γηγενείς και να ενισχύσει σε αθλητικότητα το υπάρχον ρόστερ. Μακριά από την σκέψη στις δικαστικές αίθουσες και με την διάθεση να δημιουργήσει ένα ελκυστικό σύνολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ