Ολυμπιακός: Περιμένει ΝΒΑ ο Έβανς, στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού

Ολυμπιακός: Περιμένει ΝΒΑ ο Έβανς, στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού

Δεν μπορούν να περιμένουν άλλο οι Ερυθρόλευκοι τον πρώην Αμερικανό φόργουορντ της Νταρουσάφακα, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ψάχνουν τον παίκτη στο πλευρό του Πρίντεζη και πάλι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Μετά την απόρριψη των προσφυγών από το ΑΣΕΑΔ, η ομάδα του Πειραιά είναι προσηλωμένη στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Παρασκευή ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ κοιτούν την ενίσχυση και στις υπόλοιπες θέσεις τους.

Μία υπόθεση που κράτησε πολύ ήταν αυτή του Τζέρεμι Έβανς. Οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε προτείνει στον πρώην φόργουορντ της Νταρουσάφακα ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για δύο χρόνια, με τον ίδιο να ζητάει κάποιο χρονικό περιθώριο γιατί ήθελε να περιμένει το ΝΒΑ. Οι Πειραιώτες ήθελαν να του βάλουν ακόμα και οψιόν για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, όμως η θέληση του για να επανέλθει εκεί φαίνεται δυσκόλευε ακόμα πιο πολύ την συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα δείχνει πως δεν ασχολείται άλλο με την υπόθεση του. Δεν μπορεί να το τον περιμένει αιώνια αφού ότι ήταν να το κάνει, το έκανε και με το παραπάνω.
Ακόμα δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη, κοιτάει λίστες με παουερ φόργουορντ και ψάχνει αυτόν που θα πλαισιώσει τον Πρίντεζη στο «4».

Παράλληλα έχει αρκετές προτάσεις σέντερ για παίκτες δίπλα στον Μιλουτίνοφ (ίσως να τον προσεγγίσει και πάλι ώστε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με ανεβασμένες αποδοχές), την ώρα που πλησιάζει ο καιρός για τα +1 των Μπόγρη και Αγραβάνη και εκκρεμεί η ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη.

Η οποία θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ συνομίλησε μαζί του, ξεκαθάρισε ότι τον περιμένει και τον υπολογίζει και έχει απλά μείνει το τυπικό της συνάντησης του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις υπογραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ