«Προηγείται η Μακάμπι στο κυνήγι του Τεόντοσιτς»

«Προηγείται η Μακάμπι στο κυνήγι του Τεόντοσιτς»

Σύμφωνα με ιστοσελίδα του εξωτερικού η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι το φαβορί για την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ.

Πυρετωδώς τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους οι ομάδες της Ευρωλίγκας. Ελεύθεροι και πρωτοκλασάτοι παίκτες υπάρχουν στην αγορά και σιγά σιγά όλο και πληθαίνουν οι προτάσεις προς το μέρος τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, της Μακάμπι ενώ λέγεται πως θα κινηθεί και η Εφές, σε περίπτωση που ο Σέιν Λάρκιν αποφασίσει να αφήσει την Τουρκία για το ΝΒΑ. Μην ξεχνάμε ταυτόχρονα ότι είναι και η μπασκετική… καψούρα του Αντρέι Βατούτιν της ΤΣΣΚΑ.

Βέβαια όπως γράφει το talkbasket.net η Μακάμπι αυτήν την στιγμή είναι η ομάδα που προηγείται στην… κούρσα για την υπογραφή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέπαν Βίντοβιτς, ο Τεόντοσιτς έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων από την ομάδα του λαού για συμβόλαιο 1+1.

Αυτήν την στιγμή είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Σερβίας και το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος, εξετάζει κάθε πρόταση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον πελάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ