Ζήτησε διευκρινίσεις για το ρόστερ της Μακάμπι ο Τεόντοσιτς

Ζήτησε διευκρινίσεις για το ρόστερ της Μακάμπι ο Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του έχει κάνει πρόταση, αλλά ο Σέρβος γκαρντ ζήτησε διευκρινίσεις για την ποιότητα του ρόστερ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει κάνει γερό «μπάσιμο»για τον Μίλος Τεόντοσιτς και όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, έχει ήδη καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον πολύπειρο Σέρβο γκαρντ που έχει απασχολήσει και το ερυθρόλευκο μεταγραφικό ρεπορτάζ.

Οι Ισραηλινοί πάντως αναφέρουν ότι πέρα από το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, οι δύο πλευρές συζήτησαν και για το ρόστερ της Μακάμπι.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να του διευκρινίσουν την κατάσταση σχετικά με το ρόστερ και εκείνοι εγγυήθηκαν πως αν τελικά πει το «ναι», θα υπάρξει ενίσχυση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport5.co.il, ο Τεόντοσιτς θεωρεί πως με το υπάρχον υλικό θα είναι δύσκολο για τη Μακάμπι να βρεθεί στα playoffs της EuroLeague, επομένως ζήτησε εγγυήσεις, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Εγγυήσεις που φαίνεται πως έλαβε και πλέον καλείται να απαντήσει στην πρόταση 1.5 εκατ. δολαρίων τον χρόνο που του έχει κατατεθεί.

Μάλιστα, η Μακάμπι φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον Σέρβο γκαρντ, αν τελικά πει «όχι» σε αυτό το ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ