«Οχι» Ολυμπιακού σε πρόταση-μαμούθ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιλουτίνοφ!

«Οχι» Ολυμπιακού σε πρόταση-μαμούθ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιλουτίνοφ!

Ο Ολυμπιακός είπε όχι σε επίσημη πρόταση της ΤΣΣΚΑ για τον Μιλουτίνοφ. Το συμβόλαιο που λήγει το 2020, τα 9.000.000 για 3 χρόνια και τα λεφτά στους Πειραιώτες. Κλειδί η στάση του παίκτη, συνεχίζονται οι συζητήσεις.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο καλύτερος ψηλός στην Ευρώπη. Και ειδικά την τελευταία σεζόν το απέδειξε και με το παραπάνω. Ο Σέρβος γίγαντας του Ολυμπιακού ήταν γνωστό ότι αποτελεί στόχο όλων των ισχυρών του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ολοι μίλησαν με τον ατζέντη του, όλοι τον προσέγγισαν, όλοι έκαναν ανεπίσημε επαφές με τον Ολυμπιακό για να μάθουν το στάτους του. Αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες για τον βασικό τους σέντερ.

Το «Εurohoops» αποκάλυψε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για το μέλλον του Μιλουτίνοφ. Μια υπόθεση που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα πολύ σημαντικό ντόμινο στους Ερυθρόλευκους, αλλά και να αλλάξει τους συσχετισμούς συνολικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εάν ολοκληρωθεί. Καθώς εάν οι πρωταθλητές Ευρώπης καταφέρουν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν «X-Factor» όπως ο Σέρβος, η ισχύς τους εκτοξεύεται.

Από την άλλη, εάν ο Ολυμπιακός χάσει τον Μιλουτίνοφ, χάνει το ισχυρότερο όπλο του. Τον πιο σταθερό παίκτη του την τελευταία διετία και έναν αθλητή που ο ίδιος ανακάλυψε, εξέλιξε και εν τέλει έβγαλε στον αφρό του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εναν παίκτη που έχει «δεμένο» με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2020. Που όμως φαντάζει πολύ κοντά…

Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα, βεβαίως, είναι εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να κρατήσει τον 25χρονο σέντερ στο ρόστερ του. Ρεαλιστικά μιλώντας, αυτό είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί. Η ΤΣΣΚΑ του προσφέρει σχεδό 9.000.000 € καθαρά για τρία χρόνια. Την ώρα που ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει λίγο πάνω από τα μισά. Η διαφορά είναι μια διαχειρίσημη.

Από την άλλη, οι Ρώσοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό και λέγεται ότι έως και πάνω από 2.000.000 € μετρητά για να τον κάνουν δικό τους! Χρήματα παράλογα για τα επίπεδα του μπάσκετ. Που όμως, δεν δείχνουν να συγκινούν τους Πειραιώτες. Και για αυτόν τον λόγο η αρχική απάντηση είναι αρνητική. Καθώς είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει τον «Μίλου». Ειδικά φέτος, που έχει υψηλές βλέψεις στην Ευρωλίγκα.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται. Και πλέον μένει να φανεί τι θα κάνει ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ. Ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ