Νέο «όχι» του Ολυμπιακού στην ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ!

Νέο «όχι» του Ολυμπιακού στην ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως και πάλι εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ στην αρνητική στάση του Ολυμπιακού την Πέμπτη για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι Ρώσοι επανήλθαν με νέα πρόταση για τον Σέρβο σέντερ, με τους Ερυθρόλευκους πάντως να μην ικανοποιούνται ούτε από αυτήν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προχώρησαν σε μια πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίων για τον Σέρβο σέντερ, εισπράττωντας ένα τεράστιο «ΟΧΙ» από την μεριά του Ολυμπιακού.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στηρίζει πολλά επάνω του και θέλει να τον έχει ως πρώτο πυλώνα στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων από τη νέα σεζόν.

Ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο έως το 2020, τα λεφτά που του προσφέρουν οι Μοσχοβίτες είναι τρελά (αποδοχές κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ετησίως), αλλά αυτό δεν συγκινεί τον Ολυμπιακό, αφού δεν πρόκειται να τον δώσουν, ειδικά με μια τέτοια πρόταση.

Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν επανέλθει η ΤΣΣΚΑ, την ώρα πάντως που στον Πειραιά θέλουν την συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Σέρβο σέντερ και δεν είναι απίθανο να προσπαθήσουν να τον ανανεώσουν πρόωρα με πολύ ανεβασμένες αποδοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ