«Σε συζητήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβιβ ο Κάσπι» (pic)

«Σε συζητήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβιβ ο Κάσπι» (pic)

Η Μακάμπι μετά το «ναυάγιο» με τον Τεόντοσιτς στρέφει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις που θα δώσουν εμπειρία στην ομάδα, με τον Κάσπι να είναι μία από αυτές.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποφάσισε, όπως όλα δείχνουν, να υπογράψει με την Βίρτους Μπολόνια και έτσι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να προσθέσει λίγη εμπειρία στο ρόστερ, με τον Όμρι Κάσπι να είναι στην κορυφή της λίστας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαίνεται να παρακολουθεί αρκετά «ζεστά» το θέμα του 31χρονου φόργουορντ και να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του με σκοπό να τον πείσει να επαναπατριστεί.

Ο Κάσπι ξεκίνησε την καριέρα του στην «ομάδα του λαού» την περίοδο 2005-09 προτού κάνει το μεγάλο άλμα για το ΝΒΑ όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δέκα χρόνια. Αρχικά έγινε ντραφτ στο Νο29 από τους Σακραμέντο Κινγκς μένοντας εκεί έως το 2011, έχοντας ξανά ένα πέρασμα από τους «βασιλιάδες» την περίοδο 2014-17.

Ενδιάμεσοι σταθμοί του ήταν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς (2011-13) και οι Χιούστον Ρόκετς (2013-14), ενώ από το 2017 και μετά άλλαξε κατά σειρά τέσσερις ομάδες παίζοντας Πέλικανς, Τίμπεργουλβς, Γουόριορς και Γκρλίζλις, όντας πλέον ελεύθερος να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του.

https://twitter.com/RoiCohen99/status/1150015279088459776

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ