Ολυμπιακός: «Υπογράφει για δύο χρόνια με τον Μπόλντγουιν»

Ολυμπιακός: «Υπογράφει για δύο χρόνια με τον Μπόλντγουιν»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ Γουέιντ Μπόλντγουιν, ώστε να καλύψει το κενό του Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος.

Κινητικότητα υπάρχει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Νάιντζελ Γουίλιαμς-Γκος για το ΝΒΑ.

Δεν πέρασαν λοιπόν πολλές ώρες από την στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος οδεύει για τους Γιούτα Τζαζ και από ότι φαίνεται βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Όπως τονίζει το Eurohoops ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για την απόκτηση του Ουέιντ Μπόλντγουιν για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για τον 24χρονο γκαρντ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο οποίος το 2016 επιλέχθηκε στην 17η θέση του ντραφτ από τους Μέμφις Γκρίζλις. Είναι 1,93μ, έχει παίξει 63 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και φημίζεται για την οργανωτική του ικανότητα και το καλό του σουτ από την μέση απόσταση.

Αρέσκεται στο να… τρυπάει την αντίπαλη άμυνα με την αθλητικότητά του και τα ντράιβ του και αποτελεί μία επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ ξεκάθαρα. Ένας αθλητής άγνωστος για το ευρύ κοινό, που έχει όμως τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει υπό τις οδηγίες του Αμερικανοϊσραηλινού κόουτς.

Τίποτα δεν είναι τελειωμένο με την υπόθεσή του, όμως η σφραγίδα του Μπλατ είναι εμφανέστατη στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων για τη σεζόν 2019-20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ