Σχορτσιανίτης: Στην καρδιά των φίλων της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σχορτσιανίτης: Στην καρδιά των φίλων της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπορεί ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης να λείπει τέσσερα χρόνια από την Μακάμπι, όμως οι Ισραηλινοί τον έβαλαν στην λίστα των πιο αγαπημένων παικτών της δεκαετίας.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει αφήσει το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τόσο ως παίκτης των «αιωνίων», όσο και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Οι Ισραηλινοί έδειχναν την αγάπη τους στον Έλληνα σέντερ με την πρώτη ευκαιρία, αναπτύσσοντας έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί του στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε την φανέλα της ομάδας. Το ίδιο έπραξαν λοιπόν με την πρόσφατη ψηφοφορία τους για τους 10 πιο αγαπημένους παίχτες που πέρασαν από το παρκέ του «Μενόρα Μιβταχίμ Αρένα».

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο σάιτ των πρωταθλητών Ισραήλ, ο «Big Σόφο» βρίσκεται στην λίστα με τους πιο αγαπημένους μπασκετμπολίστες που φόρεσαν την φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ την τελευταία δεκαετία. Μια ιδιαίτερη τιμή για τον Σχορτσιανίτη, ο οποίος αγαπήθηκε από όλους τους φιλάθλους, ανεξαρτήτως για ποια ομάδα αγωνιζόταν.

Το 2014 κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τους Ισραηλινούς γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας.

Η Μακάμπι τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση για την απόφαση των φιλάθλων της: «Ήρθε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην άφιξη της ομάδας στον τελικό της Euroleague. Μετά από μία ακόμη σεζόν, η οποία έληξε με ένα τοπικό τίτλο και την Αδριατική, πέρασε ακόμη ένα χρόνο στην Ελλάδα. Επέστρεψε από τον Παναθηναϊκό.

Την περίοδο 2012/13 είχε μια τεράστια αγκαλιά από το πλήθος ακόμη και μετά το άσχημο περιστατικό στο ντέρμπι. Mετά το Final Four του Μιλάνου θα τον θυμούνται ως ένα από τους πιο αγαπημένους Ευρωπαίους αθλητές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ