Έτοιμος να ανανεώσει με την Εφές ο Λάρκιν

Έτοιμος να ανανεώσει με την Εφές ο Λάρκιν

Μια μεγάλη κίνηση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Αναντολού Εφές, καθώς όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σέιν Λάρκιν.

Η Αναντολού Εφές πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στην Euroleague φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και χάνοντας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία της Φενέρμπαχτσε κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά δείχνοντας το από τις κινήσεις της, αφού έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος από τον κορμό της και έχοντας κάνει προσεκτικές προσθήκες.

Αυτή τη φορά όμως οι Τούρκοι έκαναν την σημαντικότερη κίνηση μιας και όπως όλα δείχνουν έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον καλύτερο τους παίκτη πέρυσι, τον Σέιν Λάρκιν, για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Η Εφές προσέφερε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια στον 26χρονο γκαρντ, με τον Λάρκιν να δέχεται την πρόταση και να παραμένει κάτοικος Κωνσταντινούπολης. Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2020 θα υπάρχει buy-out για το ΝΒΑ ώστε να μπορεί να επιστρέψει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Την περσινή σεζόν ο Λάρκιν αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια (τα 12 ως βασικός) στην Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 12,1 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ, σουτάροντας με τον εντυπωσιακό 44,9% στα τρίποντα, στα 22 λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ