Ιτούδης: «Όλοι μαζί κερδίσαμε τη Euroleague» (pic)

Ιτούδης: «Όλοι μαζί κερδίσαμε τη Euroleague» (pic)

Ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για την ανάδειξη του σε κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης κατέκτησε τα πάντα τη φετινή σεζόν, αφου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ και ο ίδιος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση.

Με ανάρτηση στο Instagram λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός δεν γινόταν να μην ευχαριστήσει για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς, στη Euroleague, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, την σημασία της ομαδικής δουλειάς.

Το μήνυμα του προπονητή της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, στο Instagram:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου που με ψήφισαν. Το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο βραβείο επειδή η αναγνώριση έρχεται από ανθρώπους που μας ανταγωνίζονται και θέλουν να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε νίκες.

Μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας μας. Κερδίσαμε όλοι μαζί την EuroLeague χάρη στην εξαιρετική τους παρουσία, τη θέληση να παλέψουν και τις θυσίες που έκαναν. Ευχαριστώ τους assistant coaches που με βοήθησαν σε κάθε μου βήμα και σε κάθε τομέα της κοινής μας δουλειάς.

Ευχαριστώ προσωπικά το management της ομάδας και προσωπικά τον Αντρέι Βατούτιν για την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη τους συνεισφορά στην επιτυχία της ομάδας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την στήριξη που μας παρείχαν σε καλές και σε άσχημες στιγμές. Ακόμα και αν το βραβείο είναι ατομικό, θεωρώ ότι ανήκει σε όλη την ομάδα και σε πολλούς ανθρώπους που αξίζουν την εκτίμηση».

https://www.instagram.com/p/B0Eg6HjA9_K/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ