Τσέρι γιατί έτσι ήθελε ο Μπλατ!

Τσέρι γιατί έτσι ήθελε ο Μπλατ!

Πρόκειται για 100% επιλογή του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού η παραμονή του Αμερικανού γκαρντ στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων.

Είναι ένα καλοκαίρι που φέρνει 100% την υπογραφή του. Ο Ντέιβιντ Μπλατ διαχειρίστηκε το μπάτζετ και τις επιλογές του όντας ο άνθρωπος που αποφάσισε για την κάθε κίνηση του Ερυθρόλευκου ρόστερ.

Η τελευταία προσθήκη λοιπόν ακούει στο όνομα Γουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ λοιπόν, τον οποίο γνωρίσαμε στα μέσα της προηγούμενης περιόδου όταν και ήρθε στο Λιμάνι αντί του Μπριάντε Ουέμπερ, θα είναι παίκτης που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους περιφερειακούς του Ολυμπιακού.

Σίγουρα μία κίνηση που εξέπληξε όσους ασχολούνται με την ομάδα του Πειραιά, αλλά έχει μία λογική ως ένα σημείο εξήγηση. Ο Μπλατ αποφάσισε ξεκάθαρα με τον γνώμονα της… ασφάλειας. Γνωρίζοντας τι παίκτης είναι ο Αμερικανός γκαρντ, τι μπορεί να του δώσει και πως μπορεί να κολλήσει με το σύνολο, θέλησε να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ως πρώτο στόχο τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, όμως από την στιγμή που αυτός είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να δοκιμάσει ξανά στον ΝΒΑ (ακόμα και με two way contract), ο προπονητής των Ερυθρόλευκων αποφάσισε να πάει… safe, στον γκαρντ που θα κλείσει ουσιαστικά το ρόστερ του.

Είναι αυτή η τελευταία κίνηση του Ολυμπιακού για φέτος; Οι Πειραιώτες αυτήν την στιγμή μετρούν 8 ξένους (Μιλουτίνοφ, Μπόλντγουιν, Κουζμίνσκας, Τσέρι, Ρούμπιτ, Πάντερ, Πολ και Χαπ) στο ρόστερ τους, οπότε η λογική λέει ότι δύσκολα θα υπάρξει κάποια νέα προσθήκη.

Οι τυχόν ανορθογραφίες μπορούν και να διορθωθούν και στην διάρκεια της σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Πειραιά, έχει πέσει στην Α2, όπου και εκεί πρέπει να δημιουργήσει νέο ρόστερ. Και στο απίθανο σενάριο να μείνει στην Α1, ο Ολυμπιακός έχει τους Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Κόνιαρη, Βεζένκοφ, Αγραβάνη (δύσκολο να μείνει) και Αρσενόπουλο ως Έλληνες, αλλά και τους μικρούς που έπαιζαν και πέρσι.

Κλείνοντας, η περίπτωση Τσέρι είναι επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος προτίμησε ένα παιδί που τον ξέρει από τις ΗΠΑ και στάζει μέλι για τον χαρακτήρα του και την σημαντικότητά του στα αποδυτήρια. Τα υπόλοιπα στο παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ