Αισιοδοξία για πλέι οφ στον Παναθηναϊκό, ανησυχία για τον Ολυμπιακό (pics)

Αισιοδοξία για πλέι οφ στον Παναθηναϊκό, ανησυχία για τον Ολυμπιακό (pics)

Δειτε μέσω του poll του «10» τι πιστεύουν οι φίλοι των δύο αιωνίων για την τελική κατάταξη της ομάδας τους στην κανονική περίοδο της νέας Ευρωλίγκας.

Εδώ και μερικές μέρες ουσιαστικά έχουν κλείσει τα ρόστερ τους τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός. Οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές που έχουν δημιουργήσει προσδοκίες αλλά και ανησυχία στον κόσμο τους.

Μέσα από το «10» διαβάσατε τις αμφιβολίες των φίλων των Ερυθρόλευκων για το ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ, την ώρα που στο στρατόπεδο των Πρασίνων το ΝΑΙ κυριάρχησε αναφορικά με το πως κινήθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στο σχεδιασμό τους. Βέβαια από τα λόγια και τα poll, στο παρκέ απέχουμε πολύ.. Το επόμενο βήμα από την μεριά μας ήταν να προχωρήσουμε σε ένα ακόμα γκάλοπ, το οποίο ήταν γενικής φύσεως και αναφερόταν στην θέση που μπορούν να καταλάβουν οι δύο αιώνιοι στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας.

Ειδικά μετά τις κινήσεις των υπολοίπων ομάδων, είναι λογικό ο πήχης να έχει πέσει για τις ελληνικές ομάδες, με τα μπάτζετ να έχουν ξεφύγει για τα καλά. Μιλάμε ίσως για την κορυφαία διοργάνωση των τελευταίων ετών, αφού οι ομάδες προχωρούν στην μια δυνατή μεταγραφή μετά την άλλη.

Οι φίλοι των αιωνίων παρουσιάστηκαν άκρως αισιόδοξοι, αφού σε ένα τουρνουά με 18 πλέον ομάδες, σε μεγάλο ποσοστό τους τοποθέτησαν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ακόμα και με μειονέκτημα έδρας.

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Περιπου 4 χιλιάδες ψήφισαν για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αναφορικά με το αν τερματίσουν από 1-4 θέση, 5-8, 9-12 και 13-18.

Για τους Ερυθρολεύκους λοιπόν το 44% ψήφισε ότι πιστεύει πως η ομάδα του θα είναι στα πλέι οφ της διοργάνωσης και στις θέσεις 5-8. Βέβαια το 36% τους κατατάσσει στις θέσεις 9-12, δείγμα των αμφιβολιών για την στελέχωση του ρόστερ του Ντέιβιντ Μπλατ.

Τι γίνεται με την μεριά του Παναθηναϊκού; Σίγουρα παρατηρούμε μεγαλύτερη αισιοδοξία αφού το 58% ψήφισε πως μπορεί να βρεθεί στις θέσεις 5-8, που σημαίνει πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας. Μόλις 25% κατατάσσει τον Παναθηναϊκό στις θέσεις που οδηγούν εκτός επόμενης φάσης (από 9η θέση έως και 18η), με ένα 17% να πιστεύει πως οι Πράσινοι είναι ικανοί και για τετράδα!

Όπως προείπαμε, από τα χαρτιά στο παρκέ υπάρχει τεράστια απόσταση, με τον Ολυμπιακό να μην εμπνέει μέχρι στιγμής τον κόσμο του, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο παρουσιάζεται πλήρης ικανοποίηση.

Τα αποτελέσματα του γκάλοπ του «10»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ