Νέο «μπαμ» με Ρον Μπέικερ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Νέο «μπαμ» με Ρον Μπέικερ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (pic)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να τις μεταγραφικές «βόμβες», με αυτή τη φορά να ανακοινώνει την απόκτηση του ΝΒΑερ Ρον Μπέικερ, για έναν χρόνο.

Το φετινό καλοκαίρι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών από πλευράς μεταγραφών, με πολλές ομάδες από την Euroleague και όχι μόνο να επιλέγουν παίκτες που έπαιζαν στο ΝΒΑ, με έναν από αυτούς τους συλλόγους να είναι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι μετά την απόκτηση του Κώστα Κουφού, έριξαν νέα «βόμβα» που… τάραξε τα νερά της Ευρώπης, ανακοινώνοντας πως ο Ρον Μπέικερ θα είναι παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι σε 15 παιχνίδια με δύο ομάδες (Νιου Γιορκ Νικς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς) έχοντας κατά μέσο όρο 0,9 πόντους, 1 ασίστ και 0,7 ριμπάουντ στα 10 περίπου λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Έτσι οι Μοσχοβίτες δείχνουν να καλύπτουν τα κενά των παικτών που έφυγαν για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, πραγματοποιώντας κάποιες καλές μεταγραφές, με στόχο φυσικά στην χρονιά να διατηρήσουν τα… σκήπτρα στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ