Ολυμπιακός: Κάνει δικό του τον Τσάμη

Ολυμπιακός: Κάνει δικό του τον Τσάμη

Ο νεαρός σέντερ που ήταν το κρυφό... χαρτί της Εθνικής U18 στο Ευρωπαϊκό του Βόλου αναμένεται να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα.

Στον Ολυμπιακό κοιτούν το μέλλον, παρότι η ομάδα όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί στην Α1 Ανδρών αλλά στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του πρωταθλήματος, με μια ομάδα που δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκείνη που όλοι γνωρίζουμε.

Για αυτό κοιτάει να την στελεχώσει με παιδιά από την Εφηβική ομάδα, έμπειρους παίκτες αλλά και άλλους με όλο το μέλλον μπροστά τους.

Ενας από αυτούς ο Παναγιώτης Τσάμης, που ήταν το κρυφό χαρτί του Βλασσόπουλου με την U18 της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν έρθει ήδη σε πλήρη συμφωνια με τον 17χρονο σέντερ της ΧΑΝΘ, ο οποίος θα είναι ενεργό μέλος της Εφηβικής ομάδας και θα υπολογίζεται σε εκείνην που αναμένεται να συσταθεί για την Α2.

Ο ύψους 2.04μ σέντερ αγωνίστηκε σε όλο το τουρνουά του Βόλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον εμπιστεύτηκε περισσότερο στον προημιτελικό με την Λιθουανία, οντας και ο παίκτης κλειδί στις μάχες της ρακέτας. Είχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2.3 πόντους ανά 9.9 λεπτά συμμετοχής, αλλά και 3.4 ριμπάουντ με μια τάπα. Ο Τσάμης θα είναι η πρώτη από τις πολλές κινήσεις που θα κάνουν οι Ερυθρόλευκοι για να γεμίσουν και τις Ακαδημίες τους αλλά και την δεύτερη τους ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ