Ολυμπιακός: Η διπλή… ταυτότητα του Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός: Η διπλή… ταυτότητα του Ποκουσέφσκι

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του έχουν μεγάλα σχέδια για τον Σέρβο φόργουορντ – Θα είναι ο ηγέτης της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού στην Α2 και θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, με την προοπτική να πάρει χρόνο συμμετοχής και στην Ευρωλίγκα.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το απέδειξε περίτρανα με τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο πρόσφατο Eurobasket U18, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο.

Ο λόγος για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος είναι έτοιμος ανοίξει τα φτερά του. Ο 18χρονος τη νέα σεζόν θα έχει διπλή… ταυτότητα, με τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους συνεργάτες του να έχουν μεγάλα σχέδια για τον Σέρβο φόργουορντ.

Ο Ισραηλινός κόουτς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του Ποκουσέφσκι και το απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο, όταν πέρσι του έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποίησε τα ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα. Ο έμπειρος τεχνικός είναι σίγουρος ότι ο νεαρός άσος θα κάνει μεγάλη καριέρα, αρκεί βρει χρόνο συμμετοχής για να εξελίξει το ταλέντο του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν συζητούν ούτε για… πλάκα το ενδεχόμενο να τον δώσουν ως δανεικό, αλλά τον προορίζουν για ηγέτη της αναπτυξιακής ομάδας που θα λάβει μέρος τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2. Θα έχει την ευκαιρία μέσα από τους αγώνες να εξελιχθεί και να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος και οι Πειραιώτες.

Ο Ποκουσέφσκι, όμως, δεν θα προπονείται/αγωνίζεται μόνο με την ομάδα της Α2, αλλά θα είναι και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο Μπλατ γνωρίζει πόσο σπουδαίο ταλέντο έχει ο νεαρός άσος και πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού.

Γι’ αυτό και θα τον έχει από… κοντά καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και όποτε μπορεί θα του δίνει χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα δουλέψει μαζί του και θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αλλωστε, η αξία του και η κλάση του είναι τόσο μεγάλη που οι ειδικοί θεωρούν δεδομένο ότι στο μέλλον θα αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Eurobasket U18 που έγινε στον Βόλο, υπήρξαν πάρα πολλοί σκάουτερ ομάδων του ΝΒΑ που παρακολούθησαν από κοντά τον Σέρβο φόργουορντ.

Όλα είναι στο χέρι του, με τον Μπλατ και τον Ολυμπιακό να τον πιστεύουν και τον ίδιο να προετοιμάζεται για μια μεγάλη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ