Ολυμπιακός : «Η ΤΣΣΚΑ έχει σπουδαία γκαρντ» είπε ο ΜακΛίν

Ολυμπιακός : «Η ΤΣΣΚΑ έχει σπουδαία γκαρντ» είπε ο ΜακΛίν

Η άμυνα και ο περιορισμός των σπουδαίων γκαρντ που διαθέτει είναι δύο από τα σημεία - κλειδιά για να επικρατήσει ο Ολυμπιακός της ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με τον Τζέιμς ΜακΛίν. 

Για τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να νικήσει την ΤΣΣΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (20/12, 21:00) μίλησε ο Τζαμέλ ΜακΛίν, με τον Αμερικανό ψηλό των Πειραιωτών να σχολιάζει και την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, λέγοντας πως «μπορεί να χάνουμε έναν παίκτη, αλλά οι άλλοι καλύπτουν το κενό».

«Η ΤΣΣΚΑ έρχεται ως η Νο1 ομάδα στην επίθεση στην Ευρωλίγκα, οπότε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να σταματήσουμε τα γκαρντ τους, με τα οποία παίζουν πολύ. Έχουν σπουδαία γκαρντ. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό τους, να τους σταματήσουμε με την καλή τους άμυνα και να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν θα κάνει κάτι παραπάνω δεδομένης της απουσίας του Νίκολα Μιλουτίνοφ, απάντησε: «Δεν νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο. Θεωρώ πως πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζαμε. Ομαδικά. Δεν υπάρχει κάποια εξτρά προσπάθεια που πρέπει να κάνω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγω να παίξω σκληρά, με ενέργεια και να κάνω ότι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα. Παρά τους τραυματισμούς είμαστε υγιής ομάδα. Μπορεί να χάνουμε έναν παίκτη, αλλά οι άλλοι καλύπτουν το κενό. Ο κόουτς εμπιστεύεται όλους τους παίκτες, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά και κάποια στιγμή θα είμαστε όλοι υγιείς και θα μπορέσουμε να τελειώσουμε δυνατά την σεζόν».

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα δώσει και πάλι δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του ΣΕΦ, ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι «είναι σπουδαίο για εμάς. Σε εμάς τους παίκτες και σε εμένα προσωπικά αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που παίρνουμε από τον κόσμο μας. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ