Τόμιτς: «Τα φιλικά με τον Ολυμπιακό θα δείξουν που βρισκόμαστε»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα, τονίζοντας ότι τα φιλικά με τον Ολυμπιακό θα δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η σέρβικη ομάδα.


Τόμιτς: «Τα φιλικά με τον Ολυμπιακό θα δείξουν που βρισκόμαστε» | to10.gr

Ο Μίλαν Τόμιτς παραχώρησε συνέντευξη σε μέσα της Σερβίας κι αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα αλλά και τη σεζόν που έρχεται για την ομάδα του.

Γιατί να αλλάξεις προπονητή αφού δεν αλλάζεις συνήθειες…

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε ότι τα φιλικά που θα δώσει ο Αστέρας με τον Ολυμπιακό θα δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως το γεγονός πως η ομάδα του θα δώσει 90 παιχνίδια φέτος τον αναγκάζει να έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η σεζόν υπολογίζουμε πως θα έχει περίπου 90 παιχνίδια οπότε ήθελα να έχω τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καθώς δεν είναι εύκολο να παίζεις σε Euroleague και Αδριατική Λίγκα. Στις εβδομάδες με διπλή αγωνιστική θα δίνουμε 4 ματς σε 7 μέρες.

Επιλέξαμε να δώσουμε δυνατά φιλικά. Θα αντιμετωπίσουμε δύο φορές τον Ολυμπιακό και θα είναι σημαντικό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Θα παίξουμε και δύο με το Περιστέρι και μετά ξεκινά το Super Cup».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ