Εφές – Ζαλγκίρις 100-98 (88-88 κ.δ)

Εφές – Ζαλγκίρις 100-98 (88-88 κ.δ)

Ύστερα από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Εφές επικράτησε της Ζαλγκίρις με 100-98 στο πλαίσιο του τουρνουά «Gloria Cup» που διεξάγεται στην Αντάλεια.

Ο Σέιν Λάρκιν ξεκίνησε την φετινή χρονιά, όπως σταμάτησε την προηγούμενη. Ήταν «καυτός» και πέτυχε 24 πόντους κόντρα στους Λιθουανούς, ενώ μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Στην νίκη των  Τούρκων βοήθησαν στα μέγιστα οι Άλεκ Πίτερς και Ροντρίγκ Μπομπουά οι οποίοι πρόσθεσαν από 19 πόντους ο καθένας.

Για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, πρωταγωνιστής ήταν  ο Νάιτζελ Χέις . Ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ζαλγκίρις, έχοντας 27 πόντους με 3/4 τρίποντα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ζακ Λεντέι, πρόσθεσε 23 πόντους , ενώ και ο ο Άλεξ Πέρεζ έκανε αισθητή την παρουσία του με 17 πόντους.

Ο Τόμας Ουόκαπ είχε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά το τρίποντο που επιχείρησε με την εκπνοή και της παράτασης, δεν βρήκε στόχο.

Ήταν ένα δυνατό φιλικό τεστ στα πρότυπα της Euroleague, όπου οι Σαρούνας Γασικεβίτσιους και Εργκίν Αταμάν έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ