Τζόνσον: «Ο Παναθηναϊκός είναι σύμβολο»

Τζόνσον: «Ο Παναθηναϊκός είναι σύμβολο»

Ο Ουέσλι Τζόνσον μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τις πρώτες του εμπειρίες στην ομάδα, τονίζοντας ότι οι πράσινοι είναι ένα σύμβολο.

Ο Ουέσλι Τζόνσον σε δηλώσεις του στην επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις εμπειρίες του στο τριφύλλι, αλλά και στη χημεία που προσπαθεί να αποκτήσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα σύμβολο στο μπάσκετ, ενώ μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο κλαμπ, μαζί με αυτούς τους παίκτες. Στις προπονήσεις ωριμάσαμε ως ομάδα, ειδικά σε επίπεδο χημείας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σύμβολο. Βρισκόμαστε κάτω από την Ακρόπολη. Μαθαίνουμε την ιστορία.

Είναι σημαντικό αυτό. Στην προπόνηση μαθαίνουμε τους ρόλους μας. Περιμένω να δω την εμπειρία που ακούω, για τον κόσμο μας. Θα είναι μια ωραία χρονιά. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Θα έχουμε μια σπουδαία χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ