Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δείξουν που βρισκόμαστε»

Τόμιτς: «Δυνατά παιχνίδια, θα δείξουν που βρισκόμαστε»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τα φιλικά με Ολυμπιακό και Περιστέρι, τονίζοντας ότι θα δώσουν ρυθμό στον Ερυθρό Αστέρα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Μίλαν Τόμιτς παραχώρησε συνέντευξη ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων του Ερυθρού Αστέρα με Ολυμπιακό και Περιστέρι κι αναφέρθηκε στη δυναμική που θα έχουν τα συγκεκριμένα ματς.

Ο πρώην βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού τόνισε πριν από την αναχώρηση του Ερυθρού Αστέρα από το Βελιγράδι, πως οι αναμετρήσεις αυτές θα δείξουν που βρίσκεται η ομάδα του ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ταξιδεύουμε στην Αθήνα, όπου μετά από αυτά τα παιχνίδια, θα ανοίξουμε τη σεζόν στην Ευρωλίγκα τον Οκτώβριο. Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της προετοιμασίας μας και περιμένουμε καλές επιδόσεις, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Τι κάνουμε καλά και που χρειαζόμαστε βελτίωση».

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Πηγαίνουμε χωρίς τον Λάζιτς που έχει έναν μικρό τραυματισμό και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Οι Φαγιέ και Κούζμιτς παραμένουν εκτός και όλοι οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι».

Για τα φιλικά στην Αθήνα: «Θα είναι δυνατά παιχνίδια και θα τελειώσουμε με αυτά την περίοδο της προετοιμασίας μας, που ξεκινήσαμε πριν από περίπου έναν μήνα, στις 19 Αυγούστου. Θα δώσουμε τρία παιχνίδια σε τέσσερις μέρες που θα μας δώσουν έναν ρυθμό και θα μας δείξουν τι μας περιμένει στη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ