Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης κέρδισε τον Σπανούλη στα σουτ

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης κέρδισε τον Σπανούλη στα σουτ

Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στο ΣΕΦ για τη Media Day του Ολυμπιακού και προκάλεσε τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» Βασίλη Σπανούλη σε διαγωνισμό σουτ, κερδίζοντας τη σχετική...μονομαχία.

Η Μedia Day του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, εκτός από τις δηλώσεις των παικτών της ομάδας μπάσκετ, είχε και αρκετό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των αρχηγών από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Από τη συνάντηση των αρχηγών, δεν θα μπορούσε να λείπει ο κάπτεν του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης. Ο 26χρονος ηγέτης των «ερυθρόλευκων» είναι γνωστό εδώ και καιρό άλλωστε ότι αποτελεί φίλο της πορτοκαλί Θεάς, δίνοντας το παρών σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός δεν δίστασε να προκαλέσει μάλιστα τον πολύ καλό του φίλο εκτός παρκέ, Βασίλη Σπανούλη, σε διαγωνισμό στα σουτ.

Οι δυο τους έκαναν πλάκα, διαφώνησαν για το ποιος είναι ο καλύτερος βάσει των προηγούμενων «μονομαχιών» τους σε αντίστοιχους διαγωνισμούς, κι ύστερα ξεκίνησαν την επίδειξη της εκτελεστικής τους ικανότητας. Ο Χρήστος Μπαφές λειτούργησε μάλιστα ως διαιτητής και ανέδειξε νικητή… τον Κώστα Φορτούνη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ